Ajankohtaista

Kevätkausi alkaa viikolla 5. 

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan sirkusharrastuksen Tykkimäen Sirkuskoulussa, niin jätä yhteystietosi sirkuskoulun sähköpostiin ilmoittautuminen.sirkuskoulu@gmail.com.
Alaikärajana sirkusharrastuksen aloittamiseen olemme pitäneet n. 5-vuoden ikää. Alle 5-vuotiaat harjoittelevat vauva-, taapero- ja naperoryhmissä.

Syyskausi alkaa vkolla 5

ALUSTAVAT treeniajat ja -paikat, kevät 2021:
MUUTOKSET MAHDOLLISIA

TIISTAI
-Tornionmäen koulu
klo 17.00-20.00 Pienten sirkus

TORSTAI:
-Tornionmäen koulu
klo 18.30-20.00 Ryhmä III

SUNNUNTAI:
-Tornionmäen koulu
klo 14.00-15.00 Ryhmä I
klo 15.00-16.30 Ryhmä II
klo 16.30-18.00 Ryhmä III

Sirkuskoulu ei ole vakuuttanut harrastajia. Harrastajille suositellaan omaa tapaturmavakuutusta.

Treeneissä on oltava päällä joustavat, liikuntaan soveltuvat vaatteet ja jalassa mielellään jumppatossut. Korut, kuten kaula- ja korvakorut on hyvä ottaa pois treenien ajaksi ja pitkät hiukset kannattaa laittaa tiukasti kiinni, jotta roikkuvat hiukset tai korut eivät jää kiinni mihinkään. Myös omalla nimellä varustettu juomapullo on hyvä pitää treeneissä mukana.

Mikäli jollakin herää kysymyksiä treeneihin tai muuhun Tykkimäen sirkuskoulun toimintaan liittyen, voi ne esittää sirkuskoulumme sähköpostiin osoitteeseen sirkuskoulu@gmail.com

Tervetuloa!
__________________________________________________________

Kevään 2021 ryhmät ja ryhmien hinnat:

I 120e/kausi
II 130e/kausi
III 170e/kausi

Syys- ja kevätlukukaudelta peritään erilliset harrastusmaksut.

Harrastusmaksu erääntyy maksettavaksi, kun on osallistunut vähintään kaksi kertaa harjoituksiin kauden aikana. Maksamatta jätetyistä laskuista lähetetään maksumuistutus ja kahden muistutuksen jälkeen asetetaan harrastaja treenikieltoon. Treenikielto on voimassa niin kauan kunnes lasku on maksettu. Maksuja ei palauteta kesken kauden harrastamisen lopettaneille. Harrastajat sitoutuvat toimintaan koko kaudeksi.
Sirkuskoululla ei ole käytössä kertaperusteista hinnoittelua. Epidemia-/pandemiatilannetta seurataan: Mikäli kevätkautta ei päästä aloittamaan, harrastusmaksuja ei laskuteta.

Jokainen sirkuskoulun jäsen maksaa myös jäsenmaksun 10e/vuosi.