Ajankohtaista

Syyskausi 2023 alkaa viikolla 36!

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan sirkusharrastuksen Tykkimäen Sirkuskoulussa, niin jätä yhteystietosi sirkuskoulun sähköpostiin ilmoittautuminen.sirkuskoulu@gmail.com.
Alaikärajana sirkusharrastuksen aloittamiseen olemme pitäneet n. 5-vuoden ikää. Alle 5-vuotiaat harjoittelevat perhesirkustunneilla yhdessä aikuisen kanssa, ilmoittautuminen & lisätiedot: vauvatjataaperot.sirkuskoulu@gmail.com

Treeniajat ja -paikat, syksy 2023:
Muutokset mahdollisia!

TIISTAI:
-Tornionmäen koulu
klo 17.00-17.45 Perhesirkus
klo 18.00-20.00 Jatkoryhmä

TORSTAI:
-Tornionmäen koulu
klo 19.00-20.30 Aikuiset

SUNNUNTAI:
-Tornionmäen koulu
klo 13.00-13.45 Alkeis I
klo 14.00-15.00 Alkeis II
klo 15.00-17.00 Jatkoryhmä

Sirkuskoulu ei ole vakuuttanut harrastajia. Harrastajille suositellaan omaa tapaturmavakuutusta.

Treeneissä on oltava päällä joustavat, liikuntaan soveltuvat vaatteet ja jalassa mielellään jumppatossut. Korut, kuten kaula- ja korvakorut on hyvä ottaa pois treenien ajaksi ja pitkät hiukset kannattaa laittaa tiukasti kiinni, jotta roikkuvat hiukset tai korut eivät jää kiinni mihinkään. Myös omalla nimellä varustettu juomapullo on hyvä pitää treeneissä mukana.

Tykkimäen sirkuskoulu pidättää oikeuden käyttää tunneilla ja esityksissä kuvattua materiaalia markkinoinnissaan ja tiedotuksessaan. Jos oppilaan kuvia ei saa käyttää julkaisuissa tulee huoltajan ilmoittaa siitä kirjallisesti ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli jollakin herää kysymyksiä treeneihin tai muuhun Tykkimäen sirkuskoulun toimintaan liittyen, voi ne esittää sirkuskoulumme sähköpostiin osoitteeseen sirkuskoulu@gmail.com

Tervetuloa!
__________________________________________________________

Syksyn 2023 ryhmät ja ryhmien hinnat:

Alkeis I 120e/kausi
Alkeis II 120e/kausi
Jatkoryhmä 160e/kausi
Perhesirkus 1 aikuinen+1 lapsi 180€ / kausi +20e/lisähenkilö, lapsi tai aikuinen
Aikuisten sirkus 210e/ koko kausi

Syys- ja kevätlukukaudelta peritään erilliset harrastusmaksut. Harrastusmaksut laskutetaan yleensä kauden neljännellä harjoitusviikolla ja laskut lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Harrastusmaksu erääntyy maksettavaksi, kun on osallistunut vähintään kaksi kertaa harjoituksiin kauden aikana. Maksamatta jätetyistä laskuista lähetetään maksumuistutus ja kahden muistutuksen jälkeen asetetaan harrastaja treenikieltoon. Treenikielto on voimassa niin kauan kunnes lasku on maksettu. Maksuja ei palauteta kesken kauden harrastamisen lopettaneille. Harrastajat sitoutuvat toimintaan koko kaudeksi. Sirkuskoululla ei ole käytössä kertaperusteista hinnoittelua. 

Jokainen sirkuskoulun jäsen maksaa myös jäsenmaksun 10e/vuosi.