Ajankohtaista

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan sirkusharrastuksen Tykkimäen Sirkuskoulussa, niin jätä yhteystietosi sirkuskoulun sähköpostiin ilmoittautuminen.sirkuskoulu@gmail.com.
Alaikärajana sirkusharrastuksen aloittamiseen olemme pitäneet n. 5-vuoden ikää. Alle 5-vuotiaat harjoittelevat vauva-, taapero- ja naperoryhmissä.

Kevätkausi alkaa vkolla 2

Treeniajat ja -paikat, kevät 2019:
MUUTOKSET MAHDOLLISIA

TIISTAI
-Tornionmäen koulu
klo 16.00-17.30 Pyörät ja välineet – kaikille harrastajille avoin, (lapsilla, jotka tarvitsevat vielä tukea ajamiseen aikuinen mukana!)

KESKIVIIKKO
-Sippolan koulu
klo 17.15-18.15 Sippola I
klo 18.15-19.45 Sippola II

TORSTAI:
klo 18-20 Ryhmä III

SUNNUNTAI:
klo 13.00-14.00 Ryhmä IA
klo 14.00-15.00 Ryhmä IB
klo 15.00-16.00 Ryhmä IC
klo 16.00-17.30 Ryhmä II
klo 17.30-19.00 Ryhmä III

Sirkuskoulu ei ole vakuuttanut harrastajia. Harrastajille suositellaan omaa tapaturmavakuutusta.

Treeneissä on oltava päällä joustavat, liikuntaan soveltuvat vaatteet ja jalassa mielellään jumppatossut. Korut, kuten kaula- ja korvakorut on hyvä ottaa pois treenien ajaksi ja pitkät hiukset kannattaa laittaa tiukasti kiinni, jotta roikkuvat hiukset tai korut eivät jää kiinni mihinkään. Myös omalla nimellä varustettu juomapullo on hyvä pitää treeneissä mukana.

Mikäli jollakin herää kysymyksiä treeneihin tai muuhun Tykkimäen sirkuskoulun toimintaan liittyen, voi ne esittää sirkuskoulumme sähköpostiin osoitteeseen sirkuskoulu@gmail.com

Tervetuloa!
__________________________________________________________

Kevään 2019 ryhmät ja ryhmien hinnat:

IA 90e/kausi
IB 90e/kausi
IC 90e/kausi
II 100e/kausi
III 150e/kausi
Sippola I 90e/kausi
Sippola II 100e/kausi

Syys- ja kevätlukukaudelta peritään erilliset harrastusmaksut.

Harrastusmaksu erääntyy maksettavaksi, kun on osallistunut vähintään kaksi kertaa harjoituksiin kauden aikana.

Jokainen sirkuskoulun jäsen maksaa myös jäsenmaksun 10e/vuosi.