Vauvat, taaperot ja naperot

Kevään 2018 vauva- , taapero- ja naperoryhmiin voi ilmoittautua sähköpostilla: vauvatjataaperot.sirkuskoulu@gmail.com

Vauvasirkus on suunnattu 6 – 12 kk vanhoille lapsille ja taaperosirkus n. 1 – 5 v lapsille. Perhesirkukseen voi osallistua koko perheen voimin tai perheen eri kokoonpanoilla. Vanhemman ja lapsen yhteisessä sirkusharrastuksessa temppuillaan sekä kokeillaan eri sirkuslajeja leikin varjolla ja musiikin säestyksellä. Sirkustellessa kehittyy kehonhallinta, tasapainoaisti sekä ennen kaikkea lapsen ja vanhemman välinen vuorovaikutus. Vauva-, taapero- ja naperosirkuksessa edetään lasten ehdoilla. Aikuisella on tunnin aikana vastuu oman lapsensa osallistumisesta ja ohjauksesta. Aikuinen voi olla esim. lapsen vanhempi, kummi, isomummo tai vaikka naapuri!

Kausi alkaa 15.1. ja päättyy 30.4. Kauden hinta on 100 € ja se lankeaa maksettavaksi kahden käydyn kerran jälkeen.

Treeniajat ja -paikat, kevät 2018:
MUUTOKSET MAHDOLLISIA

MAANANTAI
-Brankkari
klo 17.00-18.00 Taaperot 2 – 3 v
klo 18.00-19.00 Taaperot 3 – 5 v

TIISTAI
-Tornionmäen koulu
klo 15.45-16.30 Perhesirkus

TORSTAI
– Tornionmäen koulu
klo 11.00 – 12.00 Vauvat 6 – 12 kk
klo 12.00 – 13.00 Taaperot 1 – 2 v

Sirkuskoulu ei ole vakuuttanut harrastajia. Harrastajille suositellaan omaa tapaturmavakuutusta.

Mikäli jollakin herää kysymyksiä treeneihin tai muuhun Tykkimäen sirkuskoulun toimintaan liittyen, voi ne esittää sirkuskoulumme sähköpostiin osoitteeseen sirkuskoulu@gmail.com

Halutessaan myös vauvat ja taaperot voivat liittyä Tykkimäen sirkuskoulun kannatusyhdistys ry:n jäseniksi. Jäsenmaksu on 10 €/vuosi.

Tervetuloa!