Vauvat, taaperot ja naperot

Seuraavat vauva-, taapero- ja naperoryhmät alkavat syyskuussa 2019.

Vauvasirkus on suunnattu 6 – 12 kk vanhoille lapsille ja taaperosirkus n. 1 – 5 v lapsille. Perhesirkukseen voi osallistua koko perheen voimin tai perheen eri kokoonpanoilla. Vanhemman ja lapsen yhteisessä sirkusharrastuksessa temppuillaan sekä kokeillaan eri sirkuslajeja leikin varjolla ja musiikin säestyksellä. Sirkustellessa kehittyy kehonhallinta, tasapainoaisti sekä ennen kaikkea lapsen ja vanhemman välinen vuorovaikutus. Vauva-, taapero- ja naperosirkuksessa edetään lasten ehdoilla. Aikuisella on tunnin aikana vastuu oman lapsensa osallistumisesta ja ohjauksesta. Aikuinen voi olla esim. lapsen vanhempi, kummi, isomummo tai vaikka naapuri!

Sirkuskoulu ei ole vakuuttanut harrastajia. Harrastajille suositellaan omaa tapaturmavakuutusta.

Mikäli jollakin herää kysymyksiä treeneihin tai muuhun Tykkimäen sirkuskoulun toimintaan liittyen, voi ne esittää sirkuskoulumme sähköpostiin osoitteeseen sirkuskoulu@gmail.com

Halutessaan myös vauvat ja taaperot voivat liittyä Tykkimäen sirkuskoulun kannatusyhdistys ry:n jäseniksi. Jäsenmaksu on 10 €/vuosi.

Tervetuloa!