Vauvat, taaperot ja naperot

Syksyn 2018 vauva- , taapero- ja naperoryhmiin voi ilmoittautua sähköpostilla: vauvatjataaperot.sirkuskoulu@gmail.com

Vauvasirkus on suunnattu 6 – 12 kk vanhoille lapsille ja taaperosirkus n. 1 – 5 v lapsille. Perhesirkukseen voi osallistua koko perheen voimin tai perheen eri kokoonpanoilla. Vanhemman ja lapsen yhteisessä sirkusharrastuksessa temppuillaan sekä kokeillaan eri sirkuslajeja leikin varjolla ja musiikin säestyksellä. Sirkustellessa kehittyy kehonhallinta, tasapainoaisti sekä ennen kaikkea lapsen ja vanhemman välinen vuorovaikutus. Vauva-, taapero- ja naperosirkuksessa edetään lasten ehdoilla. Aikuisella on tunnin aikana vastuu oman lapsensa osallistumisesta ja ohjauksesta. Aikuinen voi olla esim. lapsen vanhempi, kummi, isomummo tai vaikka naapuri!

Kausi alkaa 17.9.(vko 38) ja päättyy 29.11. (vko 48). Kauden hinta on 100 € ja se lankeaa maksettavaksi kahden käydyn kerran jälkeen.

Treeniajat ja -paikat, syksy 2018:
MUUTOKSET MAHDOLLISIA

MAANANTAI
-Tornionmäen koulu
klo 16.00-16.45 Naperot 2 – 3 v
klo 17.00-17.45 Naperot 4 – 5 v

TIISTAI
-Tornionmäen koulu
klo 10.00-10.45 Perhesirkus

TORSTAI
– Tornionmäen koulu
klo 10.00 – 10.45 Taaperot 1 – 2 v
klo 11.00 – 11.45 Vauvat 6 – 12 kk

Sirkuskoulu ei ole vakuuttanut harrastajia. Harrastajille suositellaan omaa tapaturmavakuutusta.

Mikäli jollakin herää kysymyksiä treeneihin tai muuhun Tykkimäen sirkuskoulun toimintaan liittyen, voi ne esittää sirkuskoulumme sähköpostiin osoitteeseen sirkuskoulu@gmail.com

Halutessaan myös vauvat ja taaperot voivat liittyä Tykkimäen sirkuskoulun kannatusyhdistys ry:n jäseniksi. Jäsenmaksu on 10 €/vuosi.

Tervetuloa!