Vauvat, taaperot ja naperot

Seuraavat vauva-, taapero- ja naperoryhmät alkavat syyskuussa 2020.
Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostilla vauvatjataaperot.sirkuskoulu@gmail.com

ALUSTAVAT treeniajat ja -paikat, syksy2020:
MUUTOKSET MAHDOLLISIA

TIISTAI
-Tornionmäen koulu

Vauvasirkus on suunnattu 6 – 12 kk vanhoille lapsille ja taaperosirkus n. 1 – 5 v lapsille. Perhesirkukseen voi osallistua koko perheen voimin tai perheen eri kokoonpanoilla. Vanhemman ja lapsen yhteisessä sirkusharrastuksessa temppuillaan sekä kokeillaan eri sirkuslajeja leikin varjolla ja musiikin säestyksellä. Sirkustellessa kehittyy kehonhallinta, tasapainoaisti sekä ennen kaikkea lapsen ja vanhemman välinen vuorovaikutus. Vauva-, taapero- ja naperosirkuksessa edetään lasten ehdoilla. Aikuisella on tunnin aikana vastuu oman lapsensa osallistumisesta ja ohjauksesta. Aikuinen voi olla esim. lapsen vanhempi, kummi, isomummo tai vaikka naapuri!

Kevään 2020 ryhmät ja ryhmien hinnat:
110e/lapsi&aikuinen + 20e/lapsi/kausi /45 min

Harrastusmaksu erääntyy maksettavaksi, kun on osallistunut vähintään kaksi kertaa harjoituksiin kauden aikana. Maksamatta jätetyistä laskuista lähetetään maksumuistutus ja kahden muistutuksen jälkeen asetetaan harrastaja treenikieltoon. Treenikielto on voimassa niin kauan kunnes lasku on maksettu. Maksuja ei palauteta kesken kauden harrastamisen lopettaneille. Harrastajat sitoutuvat toimintaan koko kaudeksi. Sirkuskoululla ei ole käytössä kertaperusteista hinnoittelua.
Epidemia-/pandemiatilannetta seurataan: Mikäli syyskautta ei päästä aloittamaan, harrastusmaksuja ei laskuteta. Mikäli kausi keskeytyy ennen syyslomaa, jäsenille palautetaan/hyvitetään harrastusmaksuista puolet. Jos kausi keskeytyy syysloman jälkeen ei maksuja palauteta ollenkaan.

Sirkuskoulu ei ole vakuuttanut harrastajia. Harrastajille suositellaan omaa tapaturmavakuutusta.

Mikäli jollakin herää kysymyksiä treeneihin tai muuhun Tykkimäen sirkuskoulun toimintaan liittyen, voi ne esittää sirkuskoulumme sähköpostiin osoitteeseen sirkuskoulu@gmail.com

Halutessaan myös vauvat ja taaperot voivat liittyä Tykkimäen sirkuskoulun kannatusyhdistys ry:n jäseniksi. Jäsenmaksu on 10 €/vuosi.

Tervetuloa!